Fanion Onderzoek & Advies

Ruimte, Economie en arbeidsmarkt

Wie zijn wij?

 

 

 
Oprichter van Fanion Onderzoek & Advies is Henry de Vaan (1972). 

Henry studeerde algemene economie, met specialisatie regionale economie, aan de  Universiteit van Tilburg. Daarna is hij actief geweest in tal van functies waarbij hij onderzoek deed naar en advies uitbracht over ruimtelijk- en sociaal-economische trends en ontwikkelingen. Zo was hij werkzaam aan de Radboud Universiteit, de Kamer van Koophandel en ETIN Adviseurs. In de periode 2011-2012 was hij accountmanager en senior onderzoeker bij I&O Research en STOGO onderzoek + advies. Naast het uitvoeren van onderzoek adviseerde hij overheden en bedrijven bij ruimtelijk-economisch vraagstukken. Veelal moest daarbij een proces worden doorlopen waarbij stakeholders bij elkaar moeten worden gebracht.

Henry zijn passie is het doorgronden van regionale en ruimtelijk-economische patronen en ontwikkelingen. Op basis van gedegen kwantitatief en kwalitatief vooronderzoek wil hij komen tot een goed onderbouwd advies. Dit advies is gebaseerd op data en cijfers en inzichten van experts.

In zijn vrije tijd is Henry graag in de weer met zijn gezin. Daarnaast is hij actief als volleyballer en zet hij zich in voor de club.